Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

duminică, 1 ianuarie 2012

Giada Rome-in straie noi!

Odata cu noul an vin si bucurii frumoase din partea celor de la Giada Rome care ne-au imbunatatit site-ul si ne ofera acum posibilitatea de a face comanda direct de pe site, ca si intr-un magazin online!Am un sentiment de prosperitate cu aceste schimbari care vin in ajutorul nostru.
Cand o firma este prospera intr-o perioada de criza inseamna ca stie sa isi pretuiasca colaboratorii asa cum a facut-o si pana acum oferindu-ne pe langa discounturi f bune din momentul inscrierii ca si reprezentant al firmei, si promotii f bune cu cadouri la comenzi mai mari!
O alta schimbare care se pregateste pentru noi este noul catalog care va apare odata cu inceperea activitatii din 4ian 2012. Sunt sigura ca si acest viitor catalog ne va invalui cu promotii si produse noi irezistibile!

Daca doriti sa vizualitati noul site Giada Rome o puteti face aici: http://www.giada-rome.com/index.php si in cazul in care doriti sa devineti reprezentant si sa faceti parte din echipa mea codul meu de coordonator care trebuie completat la inscriere este 139!

Detalii si nelamuriri la loredana_baran@yahoo.com (acelasi id si la mess).

Va asigur de tot sprijinul meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu