Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

joi, 14 mai 2015

Mereu in tendinte!

Buna tuturor,
   Daca esti pasionat de moda, ultimele tranduri despre machiaj si coafuri, ultimele descoperiri in materie de sanatate naturista, fashion, atunci iti recomand cu inceredere documentarea pe site-ul tendinte coafuri.
   Acest site l-am descoperit intamplator si am ramas surprinsa de diversitatea si complexitatea subiectelor dezbatute aici.
   Imi place sa ma informez si din curiozitate am intrat si pe blog tendinte unde am gasit o gramada de sfaturi utile legate de diete, coafuri, machiaj, manichiure.
Mi-a atras atentia un articol foarte complex Cum sa slabesti cu ajutorul oligoelementelor
Ca sa va starnesc curiozitatea am sa redau mai jos continutul acestui articol.

"Oligoelementele (cromul, seleniul, zincul sau magneziul) te pot ajuta sa slabesti fara sa fii nevoita sa te privezi de vreun aliment. Cu ajutorul oligoelementelor, vei scapa de pofta de rontaint dintre mese, vei evita stocarea grasimilor in cele mai nepotrivite locuri. In plus, cu ajutorul oligoelementelor, femeile aflate la menopauza vor reusi sa isi pastreze greutatea in limitele normale.
Impotriva poftei de rontait mizeaza pe magneziu si litiu
Magneziul si litiul au efecte anti-rontait. De ce? Deoarece adesea, luarea in greutate este consecinta unei anxietati sau a unei tulburari de somn care ne indeamna sa ne regasim calmul si linistea in mancare. Magneziul, o doza administrate dimineata ne ajuta sa luptam impotriva obezitatii reactionale aflate in stransa legatura cu stresul. Putem consuma o capsula de carbonat de litiu, seara inainte de culcare in special daca avem tendinta sa ne trezim in mijlocul noptii, fara sa mai reusim sa adormim inapoi.
Zinc, cupru: impotriva tulburarilor legate de menopauza
Exista unele perioade de risc in care avem tendinta sa ne ingrasam, cum este menopauza de exemplu. Din cauza modificarilor hormonale prin care trece femeia in aceasta perioada, organismul are tendinta sa stocheze mai multa grasime. Din fericire, solutia vine din partea oligoterapiei. Un amestec format din cupru si din zinc ajuta enorm organismul in aceasta perioada dificila.
Cromul limiteaza stocarea zaharurilor
Cromul intareste disponibilitatea insulinei, hormonal responsabil in mare parte de stocarea zaharurilor si a grasimilor. Secretata de catre pancreas, insulina ii permite organismului sa foloseasca in mod eficient glucidele. Cromul contribuie la reactivarea acestui mecanism. Cromul este un atu pentru persoanele obese dar si pentru cele care sufera de diabet de tip 2 care au probleme cu rezistenta la insulina. Doza zilnica recomandata este de 100 micrograme de crom pe zi.
Seleniul in caz de probleme hormonale
In cazul in care ai luat in greutate brusc din cauza problemelor cu tiroida, seleniul, prezent in special in fructele de mare, te poate ajuta sa slabesti. Seleniul are un rol essential in metabolismul hormonilor tiroidieni. Principalul rol al seleniului este acela de a transforma unul din hormoni, cunoscuti sub numele de T3, in forma sa active, T4. Seleniul este recomandat pentru scaderea in greutate persoanelor ce au probleme cu tiroida. In aceste cazuri se recomanda si iodul, in plus fata de seleniu. Seleniul nu te ajuta doar sa slabesti, te protejeaza de radicalii liberi, ajuta organismul sa lupte impotriva sindromului metabolic si are un efect preventiv in cazul bolilor cardiovasculare."
Recomand celor interesati sa se documenteze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu