Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

joi, 11 iunie 2015

Afaceri part time si pentru tine!

Buna tuturor,
Un part time e intotdeauna binevenit nu-i asa? Fie ca esti mamica si copilul iti ocupa majoritatea timpului, fie ca ai deja un job, pentru ambele cazuri exista si un timp pe care il poti administra astfel incat sa faci ceva profitabil. Un part time poate deveni la un moment dat, in functie de implicare, un full time. Un part time iti permite sa fii propriul tau sef si sa iti planifici singur primordialitatile...
Asa s-a nascut blogul meu http://afaceriparttime.blogspot.ro/ ,din dorinta de a investi eficient in timpul meu, din placerea de a-mi deveni propriul meu sef.Mi-a placut mult aceasta idee si am pornit cu pasi stangaci si de-a lungul timpului am descoperit diverse modalitati de castig financiar.
M-am axat mai mult pe promovarea produselor cosmetice si bijuterii pentru ca m-a atras mai mult aceasta latura...Castig din promovarea pe baza de catalog a diverselor firme: Ladys, Giada Rome, Margo Cosmetics, Diva Life Cosmetics.
Detalii despre toate aceste firme se gasesc accesand http://afaceriparttime.blogspot.ro/ in meniul principal care include denumirea fiecareia din firmele mentionate mai sus.Vreau doar sa specific ca fiecare din firme ofera posibilitatea obtinerii unui venit din doua directii:
1.din vanzare proprie-comenzi pe baza de catalog
2.din crearea de retea, prin cooptarea de colaboratori care la randul lor promoveaza vanzarea pe baza de catalog.Aducerea persoanelor noi in retea imi genereaza mie procent din vanzarile retelei noi formate.
Daca v-am starnit interesul si aveti intrebari le astept cu mare drag.
De asemenea va asigur de tot sprijinul meu pe toata perioada colaborarii noastre.
Alegeti intelept!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu